Odległość między Orzesze a Złocieniec

Odległość z Orzesze do Złocieniec wynosi 547 kilometrów drogi, w tym 200 kilometrów na autostradach. Droga zajmuje około 8 godzin i 34 minut i przechodzi przez Otmęt, Prószków, Prusice, Żmigród, Oborniki, Czarnków i Trzcianka.

Na trasie znajdują się płatne drogi.
Kliknij tutaj, aby załadować interaktywną mapę
Porównaj tę trasę w innych usługach:
Miasto
Miasteczko
Wieś
Wioska
Autostrada
Droga Główna
Droga Lokalna
Droga niesklasyfikowana
Punkt Odległość Czas Paliwo
Orzesze 0 km 0:00 00 min 0,0 L
925 A4 89 km, 1 h 06 min
Otmęt 89 km 1:06 1 h 06 min 25,7 L
A4 16 km, 11 min
Prószków 105 km 1:17 1 h 17 min 29,5 L
A4 129 km, 1 h 39 min
Prusice 234 km 2:57 2 h 57 min 68,4 L
S5 15 km, 16 min
Żmigród 249 km 3:13 3 h 13 min 72,7 L
S5 157 km, 2 h 48 min
Oborniki 406 km 6:01 6 h 01 min 118,9 L
11 178 41 km, 44 min
Czarnków 447 km 6:45 6 h 45 min 130,6 L
178 15 km, 15 min
Trzcianka 461 km 7:01 7 h 01 min 133,5 L
178 32 km, 34 min
Wałcz 493 km 7:35 7 h 35 min 143,9 L
163 54 km, 58 min
Złocieniec 547 km 8:34 8 h 34 min 158,6 L
Miasto
Miasteczko
Wieś
Wioska
Autostrada
Droga Główna
Droga Lokalna
Droga niesklasyfikowana
Punkt Odległość Czas Paliwo
Orzesze 0 km 0:00 00 min 0,0 L
925 5 km, 05 min
Bełk 5 km 0:05 05 min 1,0 L
925 A1 28 km, 22 min
Kolonia Żernica 33 km 0:27 27 min 9,0 L
A4 12 km, 08 min
Kleszczów 45 km 0:35 35 min 13,0 L
A4 11 km, 07 min
Chechło 56 km 0:43 43 min 16,0 L
A4 4 km, 03 min
Nogowczyce 61 km 0:46 46 min 17,4 L
A4 6 km, 03 min
Olszowa 66 km 0:50 50 min 18,9 L
A4 4 km, 02 min
Dolna 70 km 0:52 52 min 20,1 L
A4 4 km, 02 min
Wysoka 74 km 0:55 55 min 21,4 L
A4 4 km, 02 min
Skały 78 km 0:58 58 min 22,6 L
A4 4 km, 02 min
Nowy Dwór 82 km 1:01 1 h 01 min 23,6 L
A4 7 km, 04 min
Otmęt 89 km 1:05 1 h 05 min 25,7 L
A4 3 km, 01 min
Odrowąż 92 km 1:07 1 h 07 min 26,7 L
A4 3 km, 01 min
Rogów Opolski 95 km 1:09 1 h 09 min 27,4 L
A4 11 km, 07 min
Prószków 105 km 1:17 1 h 17 min 29,5 L
A4 9 km, 06 min
Siedliska 114 km 1:23 1 h 23 min 32,6 L
A4 8 km, 05 min
Rzędziwojowice 122 km 1:28 1 h 28 min 35,8 L
A4 8 km, 05 min
Sarny Wielkie 130 km 1:34 1 h 34 min 37,2 L
A4 21 km, 14 min
Kłosów 151 km 1:48 1 h 48 min 43,8 L
A4 3 km, 02 min
Oleśnica Mała 154 km 1:50 1 h 50 min 45,0 L
A4 5 km, 03 min
Kurowskie Chałupy 159 km 1:54 1 h 54 min 46,2 L
A4 5 km, 03 min
Skrzypnik 164 km 1:57 1 h 57 min 47,8 L
A4 6 km, 04 min
Chwastnica 170 km 2:01 2 h 01 min 49,2 L
A4 5 km, 03 min
Krajków 175 km 2:05 2 h 05 min 51,3 L
A4 A8 36 km, 27 min
Gaj 212 km 2:32 2 h 32 min 61,7 L
S5 6 km, 06 min
Wisznia Mała 218 km 2:39 2 h 39 min 63,2 L
S5 4 km, 03 min
Machnice 222 km 2:43 2 h 43 min 65,1 L
S5 9 km, 10 min
Kosinowo 231 km 2:53 2 h 53 min 67,6 L
S5 3 km, 03 min
Prusice 234 km 2:56 2 h 56 min 68,4 L
S5 6 km, 06 min
Krościna Wielka 240 km 3:02 3 h 02 min 69,8 L
S5 4 km, 04 min
Morzęcino 244 km 3:06 3 h 06 min 71,1 L
S5 5 km, 05 min
Żmigród 249 km 3:12 3 h 12 min 72,7 L
S5 5 km, 05 min
Garbce 254 km 3:17 3 h 17 min 74,4 L
S5 3 km, 03 min
Korzeńsko 257 km 3:20 3 h 20 min 75,1 L
S5 8 km, 09 min
Załęcze 265 km 3:29 3 h 29 min 77,8 L
S5 9 km, 09 min
Pakówka 274 km 3:38 3 h 38 min 79,9 L
S5 9 km, 09 min
Kaczkowo 283 km 3:48 3 h 48 min 82,7 L
S5 33 km, 34 min
Targowisko 316 km 4:23 4 h 23 min 92,5 L
S5 2 km, 02 min
Wydorowo 318 km 4:25 4 h 25 min 93,1 L
S5 7 km, 07 min
Czacz 325 km 4:33 4 h 33 min 95,4 L
S5 3 km, 02 min
Kobylniki 328 km 4:36 4 h 36 min 95,5 L
S5 7 km, 07 min
Kiełczewo 335 km 4:44 4 h 44 min 98,3 L
S5 3 km, 02 min
Kurowo 338 km 4:47 4 h 47 min 98,9 L
S5 3 km, 03 min
Mikoszki 341 km 4:50 4 h 50 min 99,6 L
S5 16 km, 17 min
Wielka Wieś 357 km 5:07 5 h 07 min 104,7 L
S5 3 km, 03 min
Drogosławiec 360 km 5:11 5 h 11 min 105,5 L
S5 4 km, 04 min
Chomęcice 364 km 5:15 5 h 15 min 106,8 L
S5 3 km, 02 min
Głuchowo 367 km 5:18 5 h 18 min 107,4 L
S11 5 km, 05 min
Dąbrówka 371 km 5:23 5 h 23 min 108,6 L
S11 2 km, 02 min
Zakrzewo 373 km 5:25 5 h 25 min 109,8 L
S11 4 km, 04 min
Swadzim 377 km 5:29 5 h 29 min 110,7 L
S11 11 km, 11 min
Sobota 388 km 5:41 5 h 41 min 114,0 L
S11 2 km, 02 min
Złotkowo 391 km 5:43 5 h 43 min 114,8 L
11 4 km, 04 min
Chludowo 395 km 5:48 5 h 48 min 115,8 L
11 3 km, 03 min
Wargowo 398 km 5:51 5 h 51 min 116,9 L
11 2 km, 02 min
Ocieszyn 400 km 5:54 5 h 54 min 117,4 L
11 3 km, 02 min
Bogdanowo 403 km 5:57 5 h 57 min 118,2 L
11 3 km, 03 min
Oborniki 406 km 6:00 6 h 00 min 118,9 L
11 178 5 km, 06 min
Mycin 411 km 6:06 6 h 06 min 120,6 L
178 7 km, 07 min
Ludomy 419 km 6:14 6 h 14 min 121,4 L
178 7 km, 07 min
Sierakówko 425 km 6:21 6 h 21 min 124,8 L
178 2 km, 01 min
Połajewo 427 km 6:23 6 h 23 min 125,4 L
178 4 km, 04 min
Połajewko 431 km 6:27 6 h 27 min 125,8 L
178 4 km, 04 min
Huta 436 km 6:32 6 h 32 min 127,8 L
178 3 km, 03 min
Klementowo 439 km 6:35 6 h 35 min 128,4 L
178 2 km, 02 min
Białężyn 441 km 6:38 6 h 38 min 129,7 L
178 1 km, 01 min
Śmieszkowo 442 km 6:39 6 h 39 min 129,8 L
4 km, 04 min
Czarnków 447 km 6:44 6 h 44 min 130,6 L
178 6 km, 06 min
Kuźnica Czarnkowska 453 km 6:51 6 h 51 min 132,7 L
178 9 km, 09 min
Trzcianka 461 km 7:00 7 h 00 min 133,5 L
178 11 km, 11 min
Niekursko 472 km 7:11 7 h 11 min 138,1 L
178 10 km, 10 min
Gostomia 482 km 7:22 7 h 22 min 139,5 L
178 11 km, 12 min
Wałcz 493 km 7:34 7 h 34 min 143,9 L
163 4 km, 05 min
Kłębowiec 498 km 7:39 7 h 39 min 146,1 L
163 6 km, 06 min
Leżenica-Leśniczówka 504 km 7:46 7 h 46 min 146,5 L
163 8 km, 09 min
Iłowiec 513 km 7:55 7 h 55 min 150,2 L
163 15/33 6 km, 06 min
Machliny 518 km 8:01 8 h 01 min 151,8 L
163 6 km, 06 min
Broczyno 524 km 8:08 8 h 08 min 152,9 L
163 8 km, 09 min
Czaplinek 533 km 8:17 8 h 17 min 155,3 L
20 6 km, 06 min
Siemczyno 538 km 8:23 8 h 23 min 157,9 L
20 9 km, 09 min
Złocieniec 547 km 8:33 8 h 33 min 158,6 L

Najczęściej zadawane pytania

Ile kosztuje przejazd z Orzesze do Złocieniec?

Koszt paliwa: 3 757,4 PLN

Ten koszt paliwa jest obliczany jako: (Długość trasy 547 km / 100 km) * (Zużycie paliwa 29.40 L/100 km) * (Cena paliwa 23.36 PLN / L)

Możesz dostosować zużycie paliwa i cenę paliwa tutaj.

Jak długo trwa podróż samochodem z Orzesze do Złocieniec?

Czas jazdy: 8 h 34 min

Czas ten jest obliczany dla jazdy z maksymalną dozwoloną prędkością, biorąc pod uwagę ograniczenia przepisów ruchu drogowego.

  • 194 km przy prędkości maksymalnej 87 km/h = 2 h 13 min
  • 2 km przy prędkości maksymalnej 80 km/h = 1 min
  • 2 km przy prędkości maksymalnej 60 km/h = 1 min
  • 328 km przy prędkości maksymalnej 56 km/h = 5 h 51 min
  • 20 km przy prędkości maksymalnej 50 km/h = 24 min
  • 1 km przy prędkości maksymalnej 40 km/h = 1 min

Obliczony czas jazdy nie uwzględnia pośrednich przystanków i korków.

Jak daleko jest z Orzesze do Złocieniec drogą lądową?

Odległość między Orzesze a Złocieniec wynosi 547 km drogi, w tym 200 km na autostradzie.

Do tego obliczenia wykorzystano dokładne satelitarne współrzędne dróg. Punkty startu i mety to odpowiednio centra Orzesze i Złocieniec.

Jak daleko jest Orzesze do Złocieniec samolotem?

Najkrótsza odległość (linia lotnicza, w linii prostej) między Orzesze i Złocieniec wynosi 422 km.

Odległość ta jest obliczana przy użyciu wzoru Haversine'a jako odległość po wielkim okręgu pomiędzy dwoma punktami na powierzchni kuli. Punkty startu i mety to odpowiednio centra Orzesze i Złocieniec. Rzeczywista odległość między lotniskami może być inna.

Ile godzin jest samolotem Orzesze z Złocieniec?

Samolot Boeing 737 potrzebuje 31 min, aby pokonać dystans 422 km przy prędkości przelotowej 800 km/h.

Mały samolot "Cessna 172" potrzebuje 1 h 55 min na pokonanie tego dystansu ze średnią prędkością 220 km/h.

Czas ten jest przybliżony i nie bierze się pod uwagę czasu startu i lądowania, lokalizacji lotniska i innych rzeczywistych czynników.

Jak długo trwa lot helikopterem z Orzesze do Złocieniec?

Szybki śmigłowiec "Eurocopter AS350" lub "Hughes OH-6 Cayuse" potrzebuje 1 h 45 min, aby pokonać dystans 422 km przy prędkości przelotowej 240 km/h.

Popularny "Robinson R44" potrzebuje 2 h na przelecenie tego dystansu z prędkością średnią 210 km/h.

Czas ten jest przybliżony i nie uwzględnia czasu startu i lądowania, lokalizacji lotniska i innych rzeczywistych czynników.

Jakie miasto jest w połowie drogi między Orzesze i Złocieniec?

W połowie drogi między Orzesze i Złocieniec jest Pakówka.

Odległość z Pakówka do Orzesze wynosi 274 km, a jazda zajmie około 3 h 38 min. Droga pomiędzy Pakówka a Złocieniec ma długość 273 km i zajmie około 4 h 55 min.

Pozostałe miasta położone blisko połowy drogi:

  • Załęcze znajduje się w odległości 265 km od Orzesze i 282 km od Złocieniec
  • Kaczkowo znajduje się w odległości 283 km od Orzesze i 264 km od Złocieniec
  • Korzeńsko znajduje się w odległości 257 km od Orzesze i 290 km od Złocieniec

Gdzie jest Orzesze w stosunku do Złocieniec?

Orzesze znajduje się 422 km na południowy wschód od Złocieniec.

Orzesze ma współrzędne geograficzne: szerokość geograficzna 50.1439, długość geograficzna 18.77461.

Złocieniec ma współrzędne geograficzne: szerokość geograficzna 53.53107, długość geograficzna 16.01207.

Która autostrada prowadzi z Orzesze do Złocieniec?

Trasa z Orzesze do Złocieniec biegnie wzdłuż A4, S5.

Inne mniejsze odcinki przebiegają wzdłuż drogi:

  • 178: 81 km
  • 163: 37 km
  • S11: 25 km
  • 88: 17 km
  • A8: 17 km
  • 11: 16 km
  • 20: 16 km
  • A1: 14 km
  • 925: 7 km
  • 15/33: 2 km
  • 5: 2 km
  • 22: 1 km
Odległość między Orzesze a Złocieniec jest ustawiona na 5 221. w rankingu popularności.
Masz jakieś pytania? Napisz do nas!
<